Dometic Filmer

Dometic – Affärsområdesfilmer

september 19, 2013

Filmerna är framtagna för Dometics affärsområden för att presenteras på deras webbplatser, mässor och annat presentationsmaterial. Idéen till filmerna föddes under arbetet med att ta fram deras globala webbplats med produkter och tjänster i respektive land.

Jag stod för själva idéen och tog fram ett synopsis som låg till grund för införsäljningen av filmerna. Därefter tog en manusförfattare vid och vi anlitade ett filmproduktionsbolag för produktionen av filmerna. Jag var med under hela resan för att säkerställa konceptet och servera kvinnan vid poolen ett glas välkylt vin.

Dometicfilm

Dometic Group Marine Division Movie >

Dometicfilm

Dometic Wine Cellar Movie >

Dometicfilm

Dometic Group Lodging Division Movie >

Dometicfilm

Dometic Group Portable Movie >

Dometicfilm

 Dometic Group RV Movie >

Dometicfilm

Dometic Group Truck Movie >