Colletum

Collectum

september 22, 2013

Collectum knutpunkten för ITP. Här gör man sina tjänstepensionsval ITP och företagen får hjälp med sin ITP-administration. Under ett års tid cirka två dagar i veckan satt jag på Collectum och utvecklade nya digitalatjänster och vidareutvecklade Collectums digitala tjänster för privatpersoner, företag och förmedlare. Under arbetet med de olika tjänsterna jobbade jag ofta med referensgrupper för att tjänsterna verkligen skulle fylla en funktion och vara användarvänliga. Dessutom redesignade  jag Collectums webbplats och tog fram en ny huvudnavigering.

Min roll på Collectum var Användbarhetsexpert. Arbetet innefattade förstudier, tester, intervjuer och att visualisera de digitala tjänsterna i wireframes. Jag jobbade mycket tajt med Collectums webb- och teknikgrupper.

collectum.se >