NyS_SvS

Svenska Spel – Ny ombudsterminal

april 22, 2015

Svenska Spels ombudsterminals bäst före-datum börjar närma sig. En ny ombudsterminal håller på att växa fram. Det är ett spännande och krävande projekt med cirka 60 projektmedlemmar inhysta på Svenska Spel. Konkurrensen på spelmarknaden är stenhård och de digitala kanalerna är i fokus. Som UX-Designer har jag vidareutvecklat grundkonceptet för den nya ombudsterminalen och utvecklat nya tjänster för tablets och webb.

Det är ett långtgående projekt där jag som UX-Designer kontinuerligt har följt den tekniska utvecklingen och kundernas beteenden på spelmarknaden, gjort intervjuer, research, producerat processflöden och wireframes. En grupp spelombud har medverkat i ett antal användbarhetstester på den digitala prototypen. De har också testat själva terminalens utformning och ergonomi, samt kupongscanning. Projektet har drivits agilt där jag har haft en drivande roll i min arbetsgrupp.

Keno

Lägg spel i ombudsterminal

Andelsspel

Andelsspel i admin-lägget ombudsterminal

lotto_andelar

Lägg andelsspel i ombudsterminal

Inlogga_kundskarm

Startskärm och varukorg kundskärm